CAMP TRUE NORTH REUNION

26. august afholder Camp True North for første gang reunion for alle deltagere i 2017

Glæd dig til at gensé venner og staff, udvid dit netværk og få ny inspiration til at præstere fagligt uden stress. Du får mulighed for at høre to internationalt anerkendte speakere på samme dag. Nicolai Moltke-Leth, jægersoldat, forfatter og stifter af True North samt den fantastisk inspirerende præstationscoach Anders Haglund. Alt sammen pakket ind i en sjov, lærerig og energifyldt True North dag.

Du kan godt glæde dig!

Hvorfor Reunion?

CAMP TRUE NORTH REUNION er en mulighed for at gense dine venner fra camp, mærke energien igen samt sætte fokus på at tage al din læring ud i den virkelige verden. Ud over Nicolai Moltke-Leth som vil tage dig tilbage ind i campoplevelsen, vil I møde Anders Haglund, som vil tale om, hvordan du omsætter din viden til konkrete resultater i din dagligdag, og hvad det er som mangler, når du ikke kan få ting til at fungere. Anders Haglund er benyttet af sportsverdenen og erhvervslivet verden over, og er i sin egen liga, når vi taler dygtige keynote speakere. Det er et kæmpe scoop at få ham til Danmark.

Anders er svensker men laver sit oplæg på engelsk, og “Getting to Your Best is Simpler than You Think” er en catchy phrase, der helt enkelt dækker over præstation, livskvalitet, ejerskab og succes. Lær at præstere på topniveau uden at blive stresset.

OBS: Lokationsændring til Lyngsø Allé 3, 2970 Hørsholm

TILMELDING ER LUKKET

Om Anders Haglund

Anders hjælper profesionelle atleter med at vinde, forretningsmænd med at begå sig godt i forretningslivet og generelt mennesker med at leve med mere glæde og mindre stress. Anders’ leverer forståelsen af de grundlæggende principper bag alle vores erfaringer med livet med humor og vil have dig siddende på kanten af stolen, og give dig hvad du behøver for at bringe det bedste frem i dig og dine omgivelser. Oplægget handler om rent faktisk at ændre sit liv og Anders har i sin karriere arbejdet med firmer som Carlsberg, Volvo, Johnson & Johnson, Ericsson, Six Senses, Tetra Pak samt profesionelle atleter og den Svenske Olympiske Komitée. 

Se programmet her

Arrangementet er et heldagsevent, der indeholder:

  • Gense dine venner fra camp

  • Genbesøg din oplevelse fra camp

  • Hvordan bringer du al din viden og værktøjer fra camp ud i verden

  • Frokost klokken 12.00
  • GETTING TO YOUR BEST IS SIMPLER THAN YOU THINK v/ Anders Haglund

  • Mingling med campere fra forskellige niveauer, staff og teamledere
  • Kl. 16.30 er din dag med True North slut – Hvad I finder på med jeres teams efterfølgende er op til jer

Lørdag d. 26 august kl. 10.00-16.30 afholder vi CAMP TRUE NORTH REUNION, og du er inviteret, hvis du har gennemført enten Basecamp, Explorer eller Navigator i 2017. Programmet starter kl. 10.00 sharp

Prisen er 495,- alt inkl.

Nicolai Moltke-Leth og Anders Haglund står for hele dagen i et program udviklet specielt til denne lejlighed.

Vi glæder os til at se dig igen på: Lyngsø Allé 3, 2970 Hørsholm

Reunion går ned om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)