Navigator – niveau 3

Sidste del af Camp True Norths lederudviklingsprogram for unge

Skab det liv du drømmer om.

På Basecamp og Explorer har du undersøgt dine styrker  og lært kompaspunkter, som kan hjæpe dig med at navigere mod dine mål og drømme. På Navigator kommer du for alvor til at bringe dine styrker i spil og omsætte viden til handling. 

Program

På Navigator sparrer du med andre ligeså dedikerede unge og nogle af vores dygtigste instruktører.  

Campen er designet til at være så praksisorienteret som muligt. Igennem konkrete øvelser får du ledelsesværktøjer, så du kan lede dig selv og andre mod de bedste resultater.

På Navigator Campen indgår mere personlig coaching.  Det betyder at du i endnu højere grad vil blive udfordret på dine handlinger og på om du agerer i integritet med dine værdier.

Hvilket liv vil du have ?

Nu er det tid til at tage styringen.

Du har undersøgt, hvad dine mål og værdier er, og hvordan du kan planlægge vejen mod et liv der giver mening for dig – og som gør dig glad.

Du har lært strategier til at bringe dine talenter i spil og finde hjælp fra andre omkring dig.  Du har det der skal til for at tage skridt i den helt rigtige retning – hvorfor ikke starte nu?

Leder i dit eget liv

Det er afgørende at være lederen i sit eget liv, det kræver selvfølgelig øvelse. På Navigator får du coaching og feedback, mens du træner brugen af alt det  du har lært på Basecamp og Explorer. 

For også at kunne øve lederskabsevnerne i praksis afvikles Explorer og Navigator samlet. Du vil få mulighed for at bidrage ti Explorercampernes udvikling ved at formidle dine egne erfaringer videre.

Glæd dig. Det bliver en magisk uge og du forlader campen med strategierne til at leve et liv i større balance og med mere mening.

Det siger tidligere Navigator deltagere:

“Jeg har modtaget værktøjer, som gør det muligt for mig, at få det liv jeg ønsker”.

“Jeg har fået et kæmpe stort udbytte af denne camp! Alle skulle tage på CTN!”

“Jeg har lært at leve et liv, hvor jeg følger min drømme uden at gå på kompromis med hvem jeg er – og uden at stresse så meget.”

“Jeg er blevet meget mere sikker på mig selv, og hvad jeg gerne vil. Jeg har fået mere styrke og er blevet en meget, meget bedre leder.”

Praktiske informationer

Hvem: For unge mellem 14-19 år.

Sted: Typisk på skoler og gymnasier. De specifikke lokationer kommer online løbende. Se dem alle her.

Pris: 5695,- kr.

Varighed: 5 dage (mandag-fredag)

Datoer 2018: uge 13, 30 & 42

Tilmelding: Det gøres nemt online – lige her

Til forældrene: Vi afholder fredag eftermiddag en gratis workshop, så du kan få et indblik i ugen der er gået.

 

Vi ses på camp

Vi glæder os til at tage det sidste skridt sammen med dig