Explorer – 2. niveau
Explorer er for dig der vil sikre varige resultater.

På Explorer bliver du rustet til at tage lederskab og skabe stærke teams, som kan hjælpe dig til at nå din mål. 

Du får adgang til de 4 nye kompaspunkter. Du vil møde kendte og ukendte ansigter i et program designet til at styrke din rolle, i de teams du indgår i, både på og uden for camp.

Du får værktøjer, der er vil gavne dig i fremtiden både i dit personlige liv med venner familie og i dit arbejdsliv.

Du har oplevet Basecamp, og du ved nu hvor meget nemmere og sjovere det er at forfølge dine mål og drømme når du har værktøjerne til at strukturere vejen. Nu er det tid til niveau 2. 

Change Makers
Det er sådan nogle som dig. Unge som kender deres værdier og som tør arbejde med deres udviklingsområder. Du har kigget ind ad, nu er det tid bruge den viden i et gruppeorienteret miljø.

Explorers 4 kompaspunkter: Kommunikation, Samarbejde, Empati og Selvbeskyttelse er færdigheder som er afgørende for din fremtidige succes, og som vil styrke dig i at nyde din plads i dit sociale liv.

Øvelserne er designet ud fra nyste forskning og principper om moderne ledelse og bruges også i vores programmer for virksomhedsledere. 

Vær dig selv

Du vil lære kommunikationsværktøjer, som støtter dig i at stå ved dine værdier, også når nogen forsøger at trække dig i en anden retning. Du vil lære at lytte aktivt, give plads til andres synspunkter og bruge forskelligheder til at opnå markante resultater i samarbejde med andre.

Undervejs får du løbende mulighed for at arbejde med de signaler du sender til omverden. Alt det der holder dig tilbage, den indre stemme der pipper om hvad du “ikke kan, bør, tør eller gør” bliver tydelig, så du kan udfordre den.

Glæd dig!

På Explorer ligger en kæmpe mulighed for at starte helt nye støttende mønstre, som gør dig til en stærk leder i dit eget liv og god rollemodel. Hvor kan du lære det på en sjovere måde?

Tæt fællesskab og solid peer group

Der er flere grunde til at vores forskningbaserede programmer skaber betydelige resultater på så kort tid. En af dem er, at de er udviklet så vi skaber et fundament af tryghed. At vi derefter gennem øvelser og refleksioner får skilt noget af det fra der ikke er os. Så vi er autentiske med alt det perfekte og uperfekte blandet sammen, og vi ved, hvordan vi passer på begge dele.

 “Jeg har på de her 5 dage fået venner for livet. Venner jeg vil gøre alt for og som vil gøre alt for mig.”

Hvis vi vil opnå stor glæde og succes i livet, er vi nødt til at tage chancer. Det her er ikke den største, du kommer til at tage.

Når du åbner dig op for at blive bedre, er det nødvendigt med opbakning. På Explorer er du er afsted sammen med andre unge, der har valgt at vende tilbage til Camp True North, fordi de vil have endnu mere succes, med det de brænder for, og endnu større glæde i deres liv.

Program
Daglige aktiviteter

Vi laver en masse aktiviteter. Du kommer til at grine. Du bliver udfordret og dine særlige talenter bliver bragt i spil.

Dagtimerne er fulde af tempo, musik og inspirerende og sjove øvelser/udfordringer vi løser sammen.

Efter frokost er der sat tid af, hvor du kan vælge dig ind på forskellige worhshops/hold og dyrke sport, yoga, meditation osv.

Aftenerne på Camp True North er mere rolige. Her er musikken dæmpet og stemningen hyggelig. De fleste øvelser foregår i jeres små grupper af ca 12. Her er god tid til refleksion og til at arbejde med dagens læringspunkter. Vi slutter af med Open Mic, inden vi siger godnat og tak for dagen.

Praktiske informationer
Krav: Gennemført Basecamp.

Hvem: For unge mellem 14-19 år.

Sted: Typisk på skoler og gymnasier. De specifikke lokationer kommer online løbende. Se dem alle her.

Pris: 5695,- kr.

Varighed: 5 dage (mandag-fredag).

Datoer 2018: uge 13, 30 & 42

Tilmelding: Det gøres nemt online – lige her

Det siger tidligere Explorer deltagere:
“Jeg er blevet meget bedre til at bruge mig selv rigtigt, jeg har lært mig selv at kende helt ind i kernen af mig.”
“Explorer er stedet hvor du kan blive bedre til at følge dit hjerte og nå dine mål. Det er en fantastisk oplevelse hvor man møder nogle vidunderlige mennesker.”

 

“Det er super lærerigt, samtidigt med at det er spændende og energifyldt hele tiden.”

 

“Det er en oplevelse for livet og jeg synes det er synd ikke alle kender det!”
Explorerteamet
Nogle af vores mest erfarne teamledere…
På Explorer campen vil du møde et team af passionerede ildsjæle med indgående erfaring fra Basecamp, og som ved, hvordan de bringer dig videre herfra, og støtter dig i at skabe de resultater du ønsker.

Hvis du føler dig klar – har vi strategierne til at skabe det liv du ønsker.

Vi glæder os til at se dig igen.

Få inspiration

Modtag vores bedste og mest populære artikler og nyheder direkte på din email.

Du er nu tilmeldt!

True North bruger cookies til at forbedre din oplevelse på hjemmesiden, statistik og målrettede annoncer.