Basecamp

Basecamp er første skridt mod dine mål og drømme

5 dage sammen med ca 120 andre unge.  Du får en unik mulighed for at opdage og udvikle dine styrker og særlige talenter samt strukturere hverdagen, så vejen til dine mål bliver mere overskuelig.

På bare 5 dage vil vi give dig værktøjer til at bringe det allerbedste af dig frem i lyset. Du vil forlade campen med klarhed over dine værdier og særlige talenter, så du mere målrettet  og med mere optimisme kan gå efter det liv, du ønsker.

Program

De 5 dage er pakkede med gode oplevelser

Dagstimerne er fulde af tempo, musik og inspirerende og sjove øvelser samt udfordringer I løser i teams af ca. 12 blandet drenge og piger. For at strukturere vejen til sine mål på den bedste måde er teams delt op efter aldersgrupper.

Hver dag efter frokost er der sat tid af, hvor du kan vælge dig ind på forskellige workshops og dyrke sport, yoga, meditation osv.

Aftenerne på Camp True North er mere rolige. Her er musikken dæmpet og stemningen hyggelig. De fleste øvelser foregår i jeres små grupper af ca. 12. Her er god tid til refleksion og til at fordøje dagens indtryk inden sengetid.

Personligt lederskab

Det må godt være sjovt…

Livet er fuld af udfordringer. Hvordan vil det være at gå til dem med optimisme? Fordi du ved, at du har, hvad der skal til for at overkomme dem.  Sammen med 120 andre unge vil du på bare 5 dage lære strategier, som vil gøre det meget nemmere for dig at skabe de relationer og de resultater, du brænder for.

På Basecamp bliver du introduceret for True Norths personlige kompas. 4 færdigheder der støtter dig i at styre mod dine mål og nå dem. De 4 kompaspunkter på Basecamp er: Optimisme, Vedholdenhed, Ejerskab & Integritet. Dem hører du meget mere om på camp.

Træner du brugen af disse 4 færdigheder, kan vi garantere dig, at det bliver både sjovere og lettere, at skabe det liv du ønsker.

Venner for livet

Der vil være ca. 120 unge på en camp. Teenagere der kommer af alle mulige forskellige årsager, men med det tilfælles at de har modet til at lære noget om sig selv og har lysten til at blive ledere i deres eget liv.

For nogen er det nemt. Der skal bare få justeringer til for at bringe talenterne helt frem og i spil. For andre ligger der et større arbejde. Campen er designet så den rammer dig der, hvor du er i dit liv lige nu. Det betyder, at du til enhver tid vil blive udfordret, på det niveau du er klar til.

Den proces giver et enestående sammenhold. Og vi hører det hver eneste gang vi holder camp; “Her har jeg mødt mennesker, som virkelig forstår hvem jeg er, som støtter mig. Venner jeg vil gøre alt for og som vil gøre alt for mig”.

Det siger tidligere Basecamp deltagere:

“Du skal tage afsted fordi, du lærer så meget på kun 1 uge, du møder en masse dejlige mennesker, du får en oplevelse for livet.”

“De kompetencer du får med i den sjove uge er gaver for livet. Så forær dig selv den gave og tag en uge på Camp True North.”

“Man bliver mødt af et inspirerende team og får en lærerig, fantastisk, sjov og aktiv uge, som giver en værktøjer til at få det liv man vil have.”

“Jeg tog fra True North med en stærk følelse af, at verden er fyldt med muligheder, og at jeg er i stand til at tage dem og få noget fantastisk ud af dem.”

Inspirationsaftener

Inspirationsaftenen er designet til at give dig og din familie en smagsprøve på, hvordan det er at være på camp. Se hvordan vi underviser, hvorfor vores forskningsbaserede program er i stand til at skabe så betydningsfulde resultater på bare 5 dage.

Det er selvfølgelig en aften, hvor du bliver underholdt, men også en mulighed for at få konkret værdi med hjem og stille spørgsmål inden du tilmelder dig.

Se alle datoer her

Team True North

Kompetente ildsjæle

På Camp True North bliver du mødt af et topprofesionnelt team, som alle brænder for at skabe resultater for dig.  Fælles for vores dygtige team er overskud, integritet, udholdenhed og masser af empati.  En stor del af vores teamledere er unge, typisk universitetsstuderende, som har trænet vores metode indgående, og som samtidig kan huske, hvordan det er at være ung. Derudover er der selvfølgelig vores dygtige undervisere, erfarne campcoaches og hele Camp Office teamet, som tager sig af alt det praktiske, så du bare kan nyde ugen, og alt det den bringer med sig.

Praktiske informationer

Hvem: Camp True North er for unge mellem 14-19 år.

Sted: Typisk på skoler og gymnasier. De specifikke lokationer kommer online løbende. Se dem alle her.

Pris: 5695,- kr.

Varighed: 5 dage (mandag morgen-fredag efter middag).

Camps i 2018: Uge 7, 13, 27, 30, 31 & 42

Tilmelding: Det gøres nemt online – lige her

Til forældre: Når du henter din teenager fredag eftermiddag, vil du få værktøjer med hjem, så du bedst muligt kan bakke op den udvikling din teenager gennemgår efter campen. 

Ses vi ?

Mere end 20.000 unge har allerede været på Basecamp op oplevet energien, venskaberne og alle de resultater 5 dage kan give. Det er en oplevelse for livet!

Du kan tilmelde dig her

Vi glæder os til at møde dig.